Graag doen we daar nog een schepje bovenop en organiseren we door het jaar heen allerlei leuke evenementjes. Ook samen met de winkeliers zijn we constant bezig ons gezellige centrum in het zonnetje te zetten en dragen wij hier actief aan bij.

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag tussen 1200u en 1700u en dan zijn we sowieso geopend.

Wil je zelf een feestje organiseren? Tijdens openingsuren is dit mogelijk (niet besloten maar buiten onze reguliere openingstijden om, kunt u onze zaak afhuren voor een borrel of partijtje tot aan 70 personen.

Creatief zijn we niet alleen met onze drankjes en gerechtjes.

EVENEMENTEN

MAART
Zaterdag 16/3
 TASTE & TOAST

Ons nieuwe keukenteam bereidt een  culinair 5-gangen diner voor onze gasten, hieronder het menu:

-Brood met smeersels
-Gamba rillete met avocadocreme    en zoetzure groente
-Steak Tartare classic
-Heilbot met bulger, ratatouille , Parma ham
 -Rundersucade, zoete aardappel, asperge en truffeljus
 -Witte chocolade, yoghurt bavarois met rood fruit en ijs


In samenwerking met onze Wynkopery Baremans
serveren wij hierbij heerlijke, bijpassende wijnen.
Onze sommelier geeft die avond op originele wijze uitleg over de wijnen en de smaakcombinaties.

Reserveren vanaf 1730u. Rond 2300u willen wij sluiten.
Prijs 59,- PP  inclusief complete menu en 7 wijnen. 

Zondag 24/3 : FASHION SHOW centrum Valkenswaard
BOHO geopend van 1200u - 1800u
Meer info volgt 
 

APRIL

19 EN 20 APRIL : ASPERGES OP HET PLEIN

Een heerlijk 5 gangen asperge menu, deze keer op geheel eigen wijze bereidt door chef-kok Hos.
Liefhebbers kunnen gebruik maken van een bijpassend wijnarrangement. 
Reserveren vanaf 1730u, aanvang 1e gang 1830u.
Aspergesoepje
Vitello Tonato | asperges | tonijn-mayo
Coquilles | asperges | saffraan-botersaus
Beenham | asperges | ei | botersaus
Panna Cotta | Couli van rood fruit.

27 APRIL : KONINGSDAG
Feest op ons terras met muziek, lekker hapjes en BBQ

APRIL

19 EN 20 APRIL : ASPERGES OP HET PLEIN
Een heerlijk 5 gangen asperge menu, deze keer op geheel eigen wijze bereidt door chef-kok Hos.
Liefhebbers kunnen gebruik maken van een bijpassend wijnarrangement. 
Reserveren vanaf 1730u, aanvang 1e gang 1830u.
Aspergesoepje
Vitello Tonato | asperges | tonijn-mayo
Coquilles | asperges | saffraan-botersaus
Beenham | asperges | ei | botersaus
Panna Cotta | Couli van rood fruit.

27 APRIL : KONINGSDAG
Feest op ons terras met muziek, lekker hapjes en BBQ